Kategórie receptov
Hovädzie na hubách
Počet ingrediencií
12
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
21 g
Čas prípravy
1 hodina
Bez lepku
Postup prípravy
Cibuľu osmažíme v hrnci a pridáme hovädzie mäso. Krátko orestujeme, zalejeme vodou (cca 2 dl) – v prípade potreby podlievame. Pridáme bobkový list, nové korenie, rascu, čierne korenie a soľ. V polovici dusenia čerstvé očistené nakrájané huby. Môžu byť aj sušené – ale vopred namočené. Varíme pohromade 30 minút alebo do zmäknutia mäsa. Ak treba, zaprášime hladkou múkou. Dochutíme citrónovou šťavou a tymianom.
Vytlačiť recept (PDF)
Ryžová múka 200 g
20 g
Cibuľa voľná
100 g
Citróny
40 g
Olej repkový
20 g
Mleté čierne korenie
2 g
Tymián
2 g
Rasca
2 g
Nové korenie
1 g
Bobkový list
0.5 g
Huby čerstvé
200 g
Hovädzie predné
200 g