Kategórie receptov
Štipľavé hovädzie rezančeky
Počet ingrediencií
12
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
6 g
Čas prípravy
1 hodina
Bez lepku
Postup prípravy
Hovädzie mäso nakrájajte na rezančeky. Vo väčšej panvici rozpáľte olej, nasypte naň pokrájané mäso a sprudka opečte. Potom pridajte nakrájané čili papričky. Mäso osoľte, okoreňte, zalejte kečupom a vodou a nechajte chvíľu dusiť. Počas dusenia mäso podlievajte malým množstvom vlažnej vody a stále miešajte. Po tom, ako mäso zmäkne, pridajte zelenú fazuľku, nakrájané šampiňóny, papriku, cibuľu, pór a zmes nechajte krátko podusiť. Hotovú zmes podľa chuti prisoľte, posypte nasekaným kučeravým petržlenom a podávajte s dusenou ryžou.
Vytlačiť recept (PDF)
Kečup jemný 320 g
20 g
Cibuľa voľná
40 g
Paprika červená
60 g
Pór
60 g
Paprika červená chilli
5 g
Šampiňóny záhradné
100 g
Pitná voda nesýtená
100 g
Olej slnečnicový
30 g
Mleté čierne korenie
3 g
Hovädzie predné
500 g
Zelené fazuľové struky
150 g