Kategórie receptov
Vegetariánský burger s rajčinovou salsou a bielymi fazuľami
Počet ingrediencií
13
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
104 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Fazuľu necháme namočenú v studenej vode 12 hodín a potom ju uvaríme domäkka. V mieske zmiešame 3rajčiny nakrájené na kocky, najemno nakrájanú červenú cibuľu, nastrúhaný strúčik cesnaku, limetkovú šťavu, olivový olej, koriander (1 PL), nakrájanú chilli papričku, ešte teplé uvarené fazule, soľ a korenie. Rozkrojíme hamburgerovú žemľu a na spodný diel dáme rajčinovú salsu s bielymi fazuľami, dozdobíme šalátom, plátkom rajčiny a uhorky a zaklopíme horným dielom žemle.
Vytlačiť recept (PDF)Uhorka hadovka
50 g
Paradajky
200 g
Cesnak
2 g
Šalát hlávkový
50 g
Paprika červená chilli
2 g
Limetky
10 g
Cibuľka jarná
40 g
Olivový olej
10 g
Mleté čierne korenie
1 g
Koriander čerstvý
5 g
Fazuľa biela
200 g
Jedlá soľ
3 g