Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Pečené husacie stehná

Počet ingrediencií
4
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
8 g
Čas prípravy
120 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Husacie stehná osolíme a posypeme rascou a necháme cez noc v chladničke. Na druhý deň ich necháme asi hodinu pri izbovej teplote. Potom ich vložíme do pekáčika a prikryjeme pokrievkou a pečieme pri teplote 160 stupňov C asi dve hodiny. Potom do výpeku pridáme rozkrojené jablko. Za občasného podlievania pečieme ešte asi 45 minút.

 

Vytlačiť recept (PDF)
Jablká červená
200 g
Jablká červená
Jablká červená
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (50g)
Sacharidy 15g 7,5g
Cukry
Proteiny 0,3g 0,2g
Tuky 0,4g 0,2g
Vláknina
Energie 239Kj 120Kj
Bez lepku Bez lepku
Rasca
5 g
Rasca
Rasca
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (1.25g)
Sacharidy 58g 0,7g
Cukry
Proteiny 12g 0,2g
Tuky 13g 0,2g
Vláknina
Energie 1683Kj 21Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá soľ
7 g
Jedlá soľ
Jedlá soľ
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (1.75g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 0Kj 0Kj
Bez lepku Bez lepku
Husacie stehno
400 g
Husacie stehno
Husacie stehno
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (100g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry
Proteiny 20g 20g
Tuky 21g 21g
Vláknina
Energie 1169Kj 1169Kj
Bez lepku Bez lepku