Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Pečená kačka

Počet ingrediencií
3
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
1 g
Čas prípravy
240 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Celú kačku vložíme osolenou stranou na pekáč. Pridáme rascu a bobkový list. Zalejeme vodou a pečieme na 250 °C cca 1/2 hodiny. Potom za občasného podlievania dopekáme 3,5 hodiny na 100 – 120 °C.

 

Vytlačiť recept (PDF)
Kačica mladá bez drobov
600 g
Kačica mladá bez drobov
Kačica mladá bez drobov
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (150g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry
Proteiny 14g 21g
Tuky 39g 59g
Vláknina
Energie 1665Kj 2498Kj
Bez lepku Bez lepku
Rasca
5 g
Rasca
Rasca
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (1.25g)
Sacharidy 58g 0,7g
Cukry
Proteiny 12g 0,2g
Tuky 13g 0,2g
Vláknina
Energie 1683Kj 21Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá soľ
7 g
Jedlá soľ
Jedlá soľ
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (1.75g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 0Kj 0Kj
Bez lepku Bez lepku