Kategórie receptov
Krupicový nákyp na slano
Počet ingrediencií
11
Počet porcií
8
Sacharidy na jednu porciu
10 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Na oleji orestujeme na krúžky nakrájaný pór s na kocky nakrájanou slaninkou. Odstavíme a necháme vychladnúť. V mise vyšľaháme 3 žĺtky s tvarohom a smotanou. Do zmesi pridáme krupicu, pór so slaninkou, nasekané bylinky, soľ a korenie a premiešame. Nakoniec zľahka vmiešame vyšľahané bielky. Vylejeme na vymastený plech, posypeme nastrúhaným syrom a pečieme na 180 stupňov cca 30 minút.
Vytlačiť recept (PDF)KRUPICA bezgluténová 500 g
50 g
Váhalova slanina
60 g
BABIČKA Tvaroh tučný 250 g
250 g
BABIČKA Smotana kyslá 14% 200 g
250 g
Pór
100 g
Olivový olej
20 g
Vajcia
150 g
Mleté čierne korenie
3 g
Oregáno drvené
5 g
Eidam 30%
100 g