Kategórie receptov
Kuracie katsu s ryžou
Počet ingrediencií
16
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
52 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Ryžu uvarte podľa inštrukcií na obale. Cibuľu a cesnak (3 strúčiky) nakrájajte na drobno a opražte na panvici na oleji. Pridajte kari korenie (1 PL), kurkumu (1/2 PL), cukor (1/2 PL), sójovú omáčku (2 PL) a kurací vývar. Premiešajte a varte 10 minút. Kým sa varí omáčka, kuracie prsia očistite, obaľte v múke (4 PL), vajíčku a nakoniec strúhanke. Vyprážajte na panvici 4 – 5 minút. Kuracie prsia nakrájajte, polejte omáčkou a podávajte s ryžou.
Vytlačiť recept (PDF)Kukuričná strúhanka 200 g
50 g
AT Jazmínová ryža 1 000 g
120 g
Bezgluténová múka Promix Beta 500 g
50 g
Cibuľa voľná
100 g
Cesnak
5 g
Kuracie mäso
300 g
Pitná voda nesýtená
250 g
Cukor kryštál
5 g
Olej slnečnicový
50 g
Vajcia
50 g
Mleté čierne korenie
1 g
Sójová omáčka
25 g
Kari
10 g
Kuracie bujón
10 g
Kurkuma mletá
5 g