Kategórie receptov
Kuracie prsia s orechami
Počet ingrediencií
7
Počet porcií
5
Sacharidy na jednu porciu
13 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Kuracie prsia narežeme na plátky, jemne ich naklepeme a naplníme orechovou plnkou. Pripravíme ju tak, že orechy podusíme s cukrom a mliekom. Naplnené plátky mäsa preložíme, okraje spojíme kovovými ihlicami alebo špáradlami a upečieme. Zrelé černice rozmixujeme so smotanou na šľahanie a túto omáčku podávame k hotovému mäsu.
Vytlačiť recept (PDF)Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
100 g
Černice čerstvé
180 g
Kuracie mäso
600 g
Vlašské orechy jadrá
200 g
Cukor múčka
15 g
Jedlá soľ
3 g