Kategórie receptov
Plnené kuracie prsia
Počet ingrediencií
7
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
6 g
Čas prípravy
35 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Každú porciu kuracích pŕs (4 ks) narežeme, čím vytvoríme kapsu, ktorú naplníme pokrájanými tvarôžkami. Jednotlivé porcie zopneme ihlou alebo špáradlom, jemne osolíme a okoreníme a zo všetkých strán opečieme na rozpálenom oleji. Potom ich podlejeme pivom, pridáme cibuľu pokrájanú na kolieska a pod pokrievkou dusíme v rúre domäkka. Podľa potreby podlievame už len vodou alebo vývarom, pivo dáme len na začiatku. Podávame s dusenou ryžou a zeleninovým šalátom.
Vytlačiť recept (PDF)Bezlepkový ležiak 0,5 l
250 g
Olomoucké tvarôžky Malé 100 g
100 g
Cibuľa voľná
80 g
Kuracie mäso
800 g
Olej slnečnicový
20 g
Mleté čierne korenie
3 g