Kategórie receptov
Vysmážaný rezeň
Počet ingrediencií
6
Počet porcií
5
Sacharidy na jednu porciu
133 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Kuracie prsné rezne umyjeme, narežeme na asi 1 cm hrubé rezne. Z oboch strán ich posolíme a necháme chvíľu odstáť. Rezne nemusíme naklepávať. Postupne rezne obaľujeme najprv v bezlepkovej múke (2 šálky), potom v rozšľahaných vajíčkach (2 ks) a napokon v bezlepkovej strúhanke (2 šálky). Smažíme ich v dostatočnom množstve oleja alebo bravčovej masti na slabšej teplote (prípadne na platničke) z oboch strán asi po 5 minút. Podávame s ryžou alebo zemiakovým šalátom.
Vytlačiť recept (PDF)PROMIX®-UNI – univerzálna bezgluténová múka 1000 g
400 g
STRÚHANKA bezgluténová pečivová 350 g
400 g
Kuracie mäso
500 g
Sadlo
30 g
Vajcia
100 g