Kategórie receptov
Zapekaná lámanka s údeným mäsom
Počet ingrediencií
11
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
116 g
Čas prípravy
40 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Údeninu nakrájame na kocky a osmažíme ju na cibuli a oleji. Odmočenú lámanku privedieme do varu a scedíme. Pridáme ku mäsu a cibuli, osolíme, okoreníme a pridáme prelisovaný cesnak. Vymažeme formu na pečenie a
zmes vylejeme do formy. Pečieme pri 180 stupňoch asi 50 minút. Ozdobíme nakrájaným pórom. Podávame s pečivom, či šalátom.
Vytlačiť recept (PDF)
Cibuľa voľná
40 g
Pór
120 g
Cesnak
4 g
Olivový olej
15 g
Údené stehno 500 g
200 g
Mleté čierne korenie
2 g
Tymián
2 g
Majoránka sušená
3 g
Oregáno drvené
2 g
Jedlá soľ
4 g