Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Pečené jelenie stehno

Počet ingrediencií
5
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
0 g
Čas prípravy
80 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Jelenie mäso nakrájame na rezančeky, prešpikujeme slaninou, osolíme, okoreníme, pridáme mleté borievky a na oleji prudko opečieme. Podlejeme vodou a pomaly dusíme. Keď je mäso mäkké, vložíme do rúry a pečieme do červena.


 

 

Vytlačiť recept (PDF)
Váhalova slanina
40 g
Váhalova slanina
Váhalova slanina
Výrobca
VÁHALA a spol. s r.o.
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (10g)
Sacharidy 0,3g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 17g 1,7g
Tuky 19g 1,9g
Vláknina
Energie 1000Kj 100Kj
Bez lepku Bez lepku
Olej repkový
20 g
Olej repkový
Olej repkový
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (5g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 92g 4,6g
Vláknina 0g 0g
Energie 3393Kj 170Kj
Bez lepku Bez lepku
Borievka celá
2 g
Borievka celá
Borievka celá
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (0.5g)
Sacharidy 75g 0,4g
Cukry
Proteiny 5,6g 0g
Tuky 7g 0g
Vláknina
Energie 1500Kj 8Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá soľ
4 g
Jedlá soľ
Jedlá soľ
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (1g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 0Kj 0Kj
Bez lepku Bez lepku
Jelenie mäso
400 g
Jelenie mäso
Jelenie mäso
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (100g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry
Proteiny 20g 20g
Tuky 3g 3g
Vláknina
Energie 469Kj 469Kj
Bez lepku Bez lepku