Kategórie receptov
Bylinková ryža so špargľou a strateným vajíčkom
Počet ingrediencií
13
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
5 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
(Basmati) ryžu uvarte podľa návodu na obale. Keď bude uvarená, pridajte citrónovú šťavu a ocot. Uvarte vajíčka 4 ks) na strateno. V panvici rozohrejte olivový olej, pridajte špargľu, zeleninový vývar, maslo a dochuťte soľou a korením. Prikryte panvicu a varte 3 – 4 minúty. Odstráňte špargľu z panvice. Na tanier naservírujte ryžu, pridajte špargľu, vajíčko a polejte omáčkou z panvice. Podávajte.
Vytlačiť recept (PDF)AT Jazmínová ryža 1 000 g
300 g
Špargľa zelený
250 g
Citróny
80 g
Bazalka čerstvá
5 g
Olivový olej
25 g
Pitná voda nesýtená
100 g
Vajcia
200 g
Mleté čierne korenie
1 g
Petržlenová vňať
5 g
Zeleninový bujón
11 g
Ocot Balsamico
10 g
Jedlá soľ
2 g