Kategórie receptov
Karí rizoto s kyslou smotanou
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
18 g
Čas prípravy
40 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Ryžu prepláchneme a uvaríme vo vode podľa návodu. Na masle opečieme na kúsky pokrájaný pór, potom pridáme kukuricu a hrášok, osolíme a necháme chvíľu povariť. Na záver pridáme kyslú smotanu, karí korenie, premiešame a po pár minútach varenia prisypeme uvarenú ryžu.
Vytlačiť recept (PDF)
AT Jazmínová ryža 1 000 g
375 g
BABIČKA Smotana kyslá 14% 200 g
200 g
Pór
200 g
Pitná voda nesýtená
750 g
Sterilizovaný hrášok
150 g
Maslo
20 g
Kari
4 g
Kukurica
150 g