Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Karí ryža

Počet ingrediencií
3
Počet porcií
1
Sacharidy na jednu porciu
6 g
Čas prípravy
20
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Ryžu prepláchneme a vložíme do vriacej osolenej vody (2,5 dielu vody na 1 diel ryže) s dvoma lyžičkami karí. Varíme 10 – 12 minút. Potom zlejeme prebytočnú vodu, kým ryža nezmäkne. Prebytočnú vodu zlejeme a servírujeme.

 

 

Vytlačiť recept (PDF)
AT Jazmínová ryža 1 000 g
100 g
AT Jazmínová ryža 1 000 g
AT Jazmínová ryža 1 000 g

{"Výrobek bez změřených nutričních hodnot."}
 
Podľa nariadenia EÚ č. 1169/2011 nie je výrobca povinný zverejniť nutričné hodnoty.

Kari
10 g
Kari
Kari
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (10g)
Sacharidy 62g 6,2g
Cukry
Proteiny 9,3g 0,9g
Tuky 10g 1g
Vláknina
Energie 1583Kj 158Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá soľ
2 g
Jedlá soľ
Jedlá soľ
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (2g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 0Kj 0Kj
Bez lepku Bez lepku