Kategórie receptov
Ázijská polievka
Počet ingrediencií
17
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
11 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Rezance uvaríme podľa návodu na obale v osolenej vode. Potom ich zlejeme a necháme odkvapkať. Cesnak a cibuľu olúpeme a nasekáme. V hrnci rozohrejeme olej a cesnak s cibuľou osmažíme, pridáme šampiňóny nakrájané na plátky, potom pridáme očistenú nakrájanú zeleninu. Po pár minútach prilejeme vodu s bujónom a pridáme fazuľku. Všetko privedieme do varu a pod pokrievkou varíme pri strednej teplote do zmäknutia zeleniny. Polievku dochutíme sójovou omáčkou, citrónovou šťavou, koriandrom a čiernym korením. Rezance rozdelíme do misiek a prelejeme ich horúcou zeleninovou polievkou.
Vytlačiť recept (PDF)
AT ryžové vlasové rezance 300 g
50 g
Mrkva
20 g
Cibuľa voľná
40 g
Paprika červená
15 g
Pór
20 g
Kapusta biele
20 g
Cesnak
5 g
Citróny
20 g
Šampiňóny záhradné
15 g
Pitná voda nesýtená
500 g
Olej repkový
10 g
Mleté čierne korenie
2 g
Sójová omáčka
15 g
Zeleninový bujón
10 g
Koriander čerstvý
1 g
Zelené fazuľové struky
200 g