Kategórie receptov
Brazílska polievka
Počet ingrediencií
11
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
6 g
Čas prípravy
50 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Nakrájanú cibuľu speníme na oleji a krátko osmažíme s pokrájaným mäsom. Podlejeme trochou vývaru z masoxu, osolíme a dusíme. K mäkkému mäsu pridáme fazuľku, prúžky zelenej papriky, zalejeme vývarom, pridáme rascu, majorán a varíme domäkka.
Vytlačiť recept (PDF)
Cibuľa voľná
100 g
Paprika zelená
100 g
Hovädzie zadné
200 g
Pitná voda nesýtená
2000 g
Olej repkový
40 g
Mleté čierne korenie
3 g
Rasca
2 g
Majoránka sušená
4 g
Hovädzí bujón
20 g
Zelené fazuľové struky
100 g