Kategórie receptov
Cibuľačka
Počet ingrediencií
8
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
19 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Na masti opečieme cibuľu nakrájanú na hrubšie kolieska, zalejeme vývarom a chvíľu povaríme, aby zmäkla. Polievku okoreníme, prípadne podľa chuti ešte dosolíme. Do ohňovzdorných misiek rozdelíme porcie chleba, ktorý sme nakrájali na kocky a osmažili na masti. Posypeme tvarôžkami nakrájanými na malé kúsky, zalejeme polievkou a dáme prudko zapiecť do predhriatej rúry.
Vytlačiť recept (PDF)Olomoucké tvarôžky Malé 100 g
400 g
Cibuľa voľná
250 g
Sadlo
25 g
Pitná voda nesýtená
1500 g
Mleté čierne korenie
2 g
Jedlá soľ
3 g
Buchweizen Schnitten BIO 250 g
140 g