Kategórie receptov
Fazulová polievka s Podrackými viršlami
Počet ingrediencií
12
Počet porcií
6
Sacharidy na jednu porciu
14 g
Čas prípravy
35 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Všetku zeleninu nakrájame (2 ks mrkva, biela reďkovka, 3 ks stonkový zeler, 2 hrste čerstvý špenát). Fazuľu uvaríme vo vode domäkka. Na oleji speníme cibuľku a pridáme nakrájanú všetku zeleninu vrátane špenátu. Restujeme 5 minút. Zalejeme vodou (asi 1,5-2 litre) a varíme, pokým zmäkne zelenina. Potom pridáme uvarenú fazuľu. Na záver pridáme nakrájané BERTO Podracké Viršle a varíme ešte 5 minút.
Vytlačiť recept (PDF)Mrkva
80 g
Cibuľa voľná
40 g
Reďkovky
200 g
Zeler stopkový
50 g
Pitná voda nesýtená
2000 g
Olej slnečnicový
5 g
Mleté čierne korenie
1 g
Špenátové listy
100 g
Paprika sladká mletá
1 g
Fazuľa biela
100 g
Jedlá soľ
4 g