Kategórie receptov
Hovädzí vývar s ryžou
Počet ingrediencií
11
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
7 g
Čas prípravy
50 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Hovädzie mäso zalejeme vodou, pridáme korenie, koreňovú zeleninu, cibuľu a varíme na miernom ohni. Po uvarení mäso vyberieme, oberieme, zeleninu nakrájame na kocky a vložíme všetko do vývaru. Dochutíme polievkovým korením, dosolíme a pridáme uvarenú ryžu. Zdobíme petržlenovou vňaťou.
Vytlačiť recept (PDF)
AT Jazmínová ryža 1 000 g
60 g
Mrkva
60 g
Cibuľa voľná
40 g
Petržlen
60 g
Zeler
60 g
Hovädzie zadné
400 g
Petržlenová vňať
4 g
Nové korenie
0.5 g
Čierne korenie celý
0.4 g
Polievkové bylinky
10 g