Kategórie receptov
Loštická cesnačka
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
19 g
Čas prípravy
35 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Opražíme cibuľu pokrájanú na plátky, zalejeme vodou, pridáme zemiaky pokrájané na kocky, rascu, soľ a uvaríme domäkka. Ochutíme čiernym korením, majoránkou a cesnakom . Rozdelíme do misiek. Do jednotlivých porcií pridáme pokrájané olomoucké tvarôžky a dáme do predhriatej rúry nakrátko a prudko zapiecť.
Vytlačiť recept (PDF)Váhalova slanina
150 g
Olomoucké tvarôžky Malé 100 g
300 g
Zemiaky
320 g
Cibuľa voľná
150 g
Cesnak
5 g
Pitná voda nesýtená
1500 g
Mleté čierne korenie
2 g
Majoránka sušená
2 g