Kategórie receptov
Tekvicová polievka s klobásou
Počet ingrediencií
8
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
11 g
Čas prípravy
40 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Tekvicu hokkaido nakrájame na stredne veľké kocky, ktoré spolu s nakrájanou cibuľou osmažíme na oleji. Pridáme vodu a bujón, osolíme a privedieme do varu. Varíme zhruba 20 až 30 minút až do zmäknutia. Potom všetko rozmixujeme. Klobásu nakrájame na kolieska, osmažíme a vložíme do polievky. Ozdobíme smotanou.
Vytlačiť recept (PDF)Farmárske klobásky
100 g
BABIČKA Smotana kyslá 14% 200 g
100 g
Cibuľa voľná
80 g
Tekvica Hokkaido
400 g
Olivový olej
16 g
Pitná voda nesýtená
1500 g
Zeleninový bujón
10 g