Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Chlpatá bezlepková knedľa

Počet ingrediencií
4
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
58 g
Čas prípravy
30 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Surové zemiaky olúpeme a nastrúhame najemno, necháme chvíľu postáť. Potom zlejeme vodu a primiešame vajce, trochu soli a preosiatu múku. Polievkovou lyžicou namáčanou vo vode vykrajujeme zo vzniknutého cesta halušky, zavárame ich do vody a varíme asi 10 minút.

 

Vytlačiť recept (PDF)
PROMIX®-UNI – univerzálna bezgluténová múka 1000 g
180 g
PROMIX®-UNI – univerzálna bezgluténová múka 1000 g
PROMIX®-UNI – univerzálna bezgluténová  múka 1000 g
Výrobca
Novalim s.r.o.
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (45g)
Sacharidy 85g 38g
Cukry 0,3g 0,1g
Proteiny 3,1g 1,4g
Tuky 1,6g 0,7g
Vláknina 3g 1,4g
Energie 1576Kj 709Kj
Bez lepku Bez lepku
Zemiaky
520 g
Zemiaky
Zemiaky
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (130g)
Sacharidy 15g 20g
Cukry
Proteiny 2g 2,6g
Tuky 0,1g 0,1g
Vláknina 1,7g 2,2g
Energie 297Kj 386Kj
Bez lepku Bez lepku
Vajcia
50 g
Vajcia
Vajcia
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (12.5g)
Sacharidy 0,1g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 13g 1,6g
Tuky 11g 1,4g
Vláknina 0g 0g
Energie 627Kj 78Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá soľ
8 g
Jedlá soľ
Jedlá soľ
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (2g)
Sacharidy 0,3g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 0,3g 0g
Energie 50Kj 1Kj
Bez lepku Bez lepku