Kategórie receptov
Domáce rožky
Počet ingrediencií
8
Počet porcií
8
Sacharidy na jednu porciu
40 g
Čas prípravy
45 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Z múky, mlieka, 1 vajca, oleja, droždia, cukru a soli spracujeme v mise cesto, z ktorého ihneď vytvarujeme rožky, ktoré naukladáme na plech vyložený papierom na pečenie. Rožky potrieme rozšľahaným vajcom, posypeme rascou. Necháme 15 minút vykysnúť na plechu, potom dáme do rúry a pečieme asi 20 minút.
Vytlačiť recept (PDF)
Droždie 42 g
42 g
PROMIX®-UNI – univerzálna bezgluténová múka 1000 g
350 g
Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
250 g
Cukor kryštál
5 g
Olej slnečnicový
30 g
Vajcia
100 g
Rasca
10 g