Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Zelerové hranolčeky

Počet ingrediencií
3
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
4 g
Čas prípravy
40 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Zeler si očistíme a nakrájame na hranolčeky (o niečo tenšie než zo zemiakov). Zelerové hranolčeky pokvapkáme olejom, osolíme, premiešame a dáme na papier na pečenie. Pečieme na 180 °C max. 30 minút.

 

Vytlačiť recept (PDF)
Zeler
100 g
Zeler
Zeler
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (50g)
Sacharidy 8,8g 4,4g
Cukry
Proteiny 1,4g 0,7g
Tuky 0,3g 0,2g
Vláknina
Energie 176Kj 88Kj
Bez lepku Bez lepku
Olivový olej
10 g
Olivový olej
Olivový olej
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (5g)
Sacharidy 0,2g 0g
Cukry
Proteiny
Tuky 97g 4,9g
Vláknina
Energie 2583Kj 129Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá soľ
2 g
Jedlá soľ
Jedlá soľ
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (1g)
Sacharidy 0,3g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 0,3g 0g
Energie 50Kj 1Kj
Bez lepku Bez lepku