Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Zemiaková kaša I.

Počet ingrediencií
4
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
20 g
Čas prípravy
30 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Zemiaky olúpeme a dáme variť do slanej vody. Po uvarení zlejeme vodu, jemne osolíme, pridáme maslo a horúce mlieko. Všetko spolu rozmixujeme na hladkú kašu.

 

Vytlačiť recept (PDF)
Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
200 g
Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
Výrobca
SAHNEBÖHM Bratislava, spol. s r.o.
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (100g)
Sacharidy 4,9g 4,9g
Cukry 4,9g 4,9g
Proteiny 3,3g 3,3g
Tuky 1,5g 1,5g
Vláknina
Energie 195Kj 195Kj
Bez lepku Bez lepku
Zemiaky
200 g
Zemiaky
Zemiaky
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (100g)
Sacharidy 15g 15g
Cukry
Proteiny 2g 2g
Tuky 0,1g 0,1g
Vláknina 1,7g 1,7g
Energie 297Kj 297Kj
Bez lepku Bez lepku
Maslo
20 g
Maslo
Maslo
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (10g)
Sacharidy 0,8g 0,1g
Cukry 0,8g 0,1g
Proteiny 0,8g 0,1g
Tuky 82g 8,2g
Vláknina
Energie 3061Kj 306Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá soľ
2 g
Jedlá soľ
Jedlá soľ
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (1g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 0Kj 0Kj
Bez lepku Bez lepku