Kategórie receptov
Devínsky kapor
Počet ingrediencií
8
Počet porcií
1
Sacharidy na jednu porciu
29 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Kapra vykostíme, obalíme v múke, v cestíčku a vypražíme. Na pivné cestíčko zmiešame múku, vajce, mlieko a pivo. Vyšľaháme hustejšie cestíčko, do ktorého pridáme trochu cesnakovej pasty, čerstvého droždia a chvíľu počkáme, kým nakysne
Vytlačiť recept (PDF)Droždie 42 g
20 g
Bezlepková múka Nomix 500 g
20 g
Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
150 g
Bezlepkový ležiak 0,5 l
100 g
Cesnak
5 g
Kapor polka s kožou čerstvá chladená
200 g
Olej repkový
30 g