Kategórie receptov
Filé so šošovkou, petržlenom a prílohovou zeleninovou zmesou
Počet ingrediencií
8
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
41 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Filé necháme deň vopred rozmrznúť v chladničke. Šošovku (beluga) uvaríme podľa návodu. Prílohovú zeleninovú zmes opražíme do mäkka a osolíme. Filé osolíme, okoreníme a opečieme na olivovom oleji z oboch strán cca 2 minúty. Petržlen nakrájame najemno a zmiešame so šošovkou a Prílohovou zeleninovou zmesou. Podávame pokvapkané ľahko citrónom a olivovým olejom.
Vytlačiť recept (PDF)Citróny
25 g
Olivový olej
60 g
Mleté čierne korenie
1 g
Petržlenová vňať
2 g
Jedlá soľ
2 g
Nowaco porcie filé vákuové MSC 400 g
400 g
Nowaco Zelenina s bylinkovým maslom 300 g
300 g