Kategórie receptov
Grilovaná treska na paprike
Počet ingrediencií
8
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
9 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Umyté a osušené filety z tresky dochutíme čiernym korením, soľou a podľa chuti iným sezónnym korením, bylinkami. Do zlatista opekáme z oboch strán asi 3 minúty (čas prispôsobíme hrúbke filety). Na druhej panvici krátko orestujeme na pásy nakrájanú farebnú papriku, ktorú si podľa chuti dochutíme soľou a čiernym korením. Grilovanú tresku servírujeme s farebnou restovanou paprikou.
Vytlačiť recept (PDF)Paprika červená
150 g
Paprika zelená
150 g
Bazalka čerstvá
5 g
Olivový olej
20 g
Treska chvostovú časť
400 g
Mleté čierne korenie
2 g
Oregáno drvené
5 g