Kategórie receptov
Grilovaná treska so zeleninou
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
14 g
Čas prípravy
25 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Filety umyjeme a osušíme. Každý filet položíme na samostatný kúsok alobalu. Filety osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou, polejeme olejom a zabalíme do alobalu. Grilujeme približne 20 - 25 minút. Pred podávaním dozdobíme citrónom. Umytú, očistenú zeleninu krátko povaríme v osolenej vode, alebo pripravíme si ju na pare. Cuketu nakrájame na krúžky a z oboch strán opečieme na panvici.
Vytlačiť recept (PDF)Mrkva
80 g
Cuketa
120 g
Citróny
20 g
Olivový olej
15 g
Treska chvostovú časť
400 g
Mleté čierne korenie
1 g
Kel
150 g
Zelené fazuľové struky
100 g