Kategórie receptov
Kapor v cesnakovo-syrovom kabátiku
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
24 g
Čas prípravy
45 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Vyfiletovaného kapra naporciujeme, osolíme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Necháme odpočívať a medzitým si pripravíme cestíčko. Jednotlivé porcie kapra obalíme v cestíčku a osmažíme dozlatista. Výborne sa k tomu hodí zemiaková kaša.
Vytlačiť recept (PDF)
Bezlepková múka Nomix 500 g
100 g
Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
150 g
TEKOVSKÝ SALÁMOVÝ SYR BLOK ÚDENÝ/NEÚDENÝ 200 g
200 g
Cesnak
15 g
Citróny
50 g
Kapor polka s kožou čerstvá chladená
800 g
Olej slnečnicový
10 g
Vajcia
100 g
Grilovacie korenie
5 g