Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Pečený kapor so šalviou a chrenom

Počet ingrediencií
6
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
2 g
Čas prípravy
30 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Kapra naporciujeme, osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme šalviou a dáme piecť do rúry. Upečeného kapra posypeme nastrúhaným chrenom a môžeme servírovať.

 

Vytlačiť recept (PDF)
Šalvia
20 g
Šalvia
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa

{"Výrobek bez změřených nutričních hodnot."}
 
Podľa nariadenia EÚ č. 1169/2011 nie je výrobca povinný zverejniť nutričné hodnoty.

Citróny
20 g
Citróny
Citróny
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (10g)
Sacharidy 11g 1,1g
Cukry
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina
Energie 163Kj 16Kj
Bez lepku Bez lepku
Chren
10 g
Chren
Chren
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (5g)
Sacharidy 11g 0,6g
Cukry
Proteiny 4,5g 0,2g
Tuky 0,6g 0g
Vláknina
Energie 277Kj 14Kj
Bez lepku Bez lepku
Kapor polka s kožou čerstvá chladená
300 g
Kapor polka s kožou čerstvá chladená
Kapor polka s kožou čerstvá chladená
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (150g)
Sacharidy 0,1g 0,2g
Cukry
Proteiny 16g 24g
Tuky 4,2g 6,3g
Vláknina
Energie 444Kj 666Kj
Bez lepku Bez lepku
Olej repkový
10 g
Olej repkový
Olej repkový
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (5g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 92g 4,6g
Vláknina 0g 0g
Energie 3393Kj 170Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá soľ
3 g
Jedlá soľ
Jedlá soľ
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (1.5g)
Sacharidy 0,3g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 0,3g 0g
Energie 50Kj 1Kj
Bez lepku Bez lepku