Kategórie receptov
Poke s treskou
Počet ingrediencií
12
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
20 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Filety ryby nakrájame na tenké rezančeky a dáme marinovať na pol hod. do sójovej omáčky s pridaným trstinovým cukrom alebo s medom, chilli, limetkovou šťavou a korením. Následne ju na panvici z oboch strán opečieme na miernej teplote. Na uvarenú ryžu (jazmínovej) rozdelenú na 2 porcie naložíme nakrájanú zeleninu a ananás, opečenú rybu a na záver všetko pokvapkáme sójovou omáčkou, troškou limetky a posypeme sezamom.
Vytlačiť recept (PDF)AT Jazmínová ryža 1 000 g
200 g
Uhorka hadovka
120 g
Paprika červená
160 g
Paprika červená chilli
5 g
Limetky
20 g
Ananás
100 g
Med včelí kvetový
10 g
Treska chvostovú časť
300 g
Sezam
2 g
Mleté čierne korenie
3 g
Sójová omáčka
40 g