Kategórie receptov
Ryba v omáčke z fazuľou
Počet ingrediencií
12
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
21 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Nakrájame rybu na kúsky, rozpálime olej na panvici a smažíme kúsky 2 minúty alebo dozlatista zo všetkých strán. Vyberieme ich z panvice a necháme odkvapkať. Teraz si osmažíme čiernu fazuľu, cesnak, zázvor a cibuľu 2 minúty. Potom pridáme čili papričku, mrkvu a jarnú cibuľku a smažíme ďalšie 3 minúty pri vysokej teplote. Pridáme sójovú omáčku, soľ, čierne korenie a premiešame. Potom pridáme rybu, opatrne vmiešame do zmesi, smažíme asi minútu.
Vytlačiť recept (PDF)
Mrkva
100 g
Cibuľa voľná
160 g
Cesnak
15 g
Zázvor čerstvý
80 g
Paprika červená chilli
20 g
Cibuľka jarná
80 g
Olej repkový
20 g
Mleté čierne korenie
4 g
Sójová omáčka
40 g
Fazuľa biela
60 g
Filé rybie
400 g