Kategórie receptov
Rybie karí
Počet ingrediencií
6
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
6 g
Čas prípravy
35 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Veľké kúsky rybieho mäsa zalejeme bielym jogurtom a necháme v chladničke hodinu odpočinúť. Nasekanú cibuľku orestujeme na oleji dozlatista. Do hlbokej teflonovej panvice vložíme rybu s jogurtom, cibuľu, okoreníme indickým karí, osolíme a opatrne premiešame. Na miernom plameni dusíme, kým nebude ryba mäkká. Vhodná príloha je ryža, zemiaky či pečivo.
Vytlačiť recept (PDF)
Zorba smotanový jogurt biely 1 kg
200 g
Cibuľa voľná
120 g
Kapor polka s kožou čerstvá chladená
500 g
Olivový olej
20 g
Kari
8 g