Kategórie receptov
Slávky na víne
Počet ingrediencií
8
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
9 g
Čas prípravy
15 minut
Bez lepku
Postup prípravy
V hrnci rozpálime olivový olej, vhodíme cibuľku nakrájanú na väčšie kusy, cesnak na plátky, zarestujeme, zalejeme vínom, vhodíme slávky, petržlenovú vňať, osolíme, okoreníme, zľahka premiešame a priklopené varíme 5 – 6 minút. Slávky, ktoré sa počas varenia neotvoria, vyhodíme.
Vytlačiť recept (PDF)
Cibuľa voľná
40 g
Cesnak
10 g
Olivový olej
40 g
Mleté čierne korenie
2 g
Petržlenová vňať
4 g
Chardonnay neskorý zber víno polosuché biele
500 g
Mušle v oleji
800 g