Kategórie receptov
Tatarák z lososa s limetkou a kvetakom
Počet ingrediencií
8
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
6 g
Čas prípravy
25 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Karfiol rozoberieme na ružičky a uvaríme v osolenej vode. Scedíme a zmiešame s crème fraîche. Zmes dochutíme soľou a korením. Filé z lososa nakrájame na kocky a vložíme do misky. Pridáme nadrobno nakrájanú jarnú cibuľku a nadrobno nakrájané kapary. Nastrúhame kôru aj šťavu z limetky. Všetko dobre premiešame a dochutíme tabascom, kajenským korením, korením a soľou. Pomocou formičky tatarák naaranžujeme. Uložte prvú vrstvu a dobre zatlačte. Druhú vrstvu bude tvoriť karfiol a pochúťku zakončíme trochou miešaného šalátku. Podávame s hranolkami Sweet Potatoes.
Vytlačiť recept (PDF)BABIČKA Smotana kyslá 14% 200 g
100 g
Karfiol
200 g
Limetky
40 g
Cibuľka jarná
40 g
Losos
450 g
Mleté čierne korenie
3 g
Kapary vo slanokyselém náleve
20 g