Kategórie receptov
Tatranské pstruhy
Počet ingrediencií
13
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
13 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Očistené pstruhy natrieme maslom, osolíme, posypeme rascou a opečieme v oleji. Huby sparíme. Opražíme ich na masle s nakrájanou cibuľou, pridáme 3 lyžice hladkej múky, rascu, trochu podlejeme a podusíme. Zmes nalejeme na pstruhy a zapečieme v rúre. Podávame s opekanými zemiakmi a šalátom.
Vytlačiť recept (PDF)Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
100 g
Bezlepková múka Nomix 1 kg
30 g
Cibuľa voľná
60 g
Cesnak
6 g
Pstruh dúhový pitvaní s hlavou
900 g
Olivový olej
10 g
Šampiňóny záhradné
200 g
Provensálske byliny
6 g
Rasca
4 g
Korenie na ryby
10 g
BABIČKA Maslo 250 g
40 g
Jedlá soľ
4 g