Kategórie receptov
Zapečené filé s baklažánom a paradajkami
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
15 g
Čas prípravy
45 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Olúpeme a nakrájame zemiaky na kocky, baklažán a paradajky na plátky. Všetko ledabolo vložíme na pekáč vymastený olivovým olejom. Pridáme nasekané bylinky, soľ, čierne korenie a dobre premiešame. Do zmesi vložíme ľubovoľne osolené filé posypané rascou. Pečieme na 150 stupňov 30 minút.
Vytlačiť recept (PDF)
Zemiaky
100 g
Baklažán
50 g
Paradajky
100 g
Olivový olej
20 g
Tymián
5 g
Petržlenová vňať
5 g
Rasca
2 g
Ligurček
5 g
Filé rybie
300 g