Kategórie receptov
Ananásovo kukuricový majonézový šalát
Počet ingrediencií
5
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
40 g
Čas prípravy
15 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Kúsky ananásu (konzerva) aj kukuricu ( konzerva) vysypeme do väčšej sklenenej misy a premiešame. V druhej sklenenej miske si zmiešame majonézovú omáčku s polovicou pochúťkovej smotany. Pridáme 1 čajovú lyžičku kari korenia a dolejeme pohárik šťavy z ananásovej zaváraniny. Zmes dobre premiešame a postupne primiešame ku kukurici s ananásom. Šalát prikryjeme potravinárskou fóliou a necháme v chladničke asi hodinu. Tento svieži šalát podávame ako prílohu ku grilovanému mäsu alebo si ho pripravíme ako lahodný olovrant.
Vytlačiť recept (PDF)Vegan Mayo 250 g
250 g
BABIČKA Smotana kyslá 14% 200 g
150 g
Kari
5 g
Kukurica
370 g