Kategórie receptov
Cestovinový šalát s ratatouille
Počet ingrediencií
13
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
71 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Zeleninu nakrájame na kocky, osolíme, premiešame s olivovým olejom, rozmarínom a pečieme asi 20 – 30 minút na 200 °C. Cestoviny uvaríme v slanej vode podľa návodu a zlejeme. Opláchneme studenou vodou. Na panvici si orestujeme na olivovom oleji cesnak, pridáme paradajkový pretlak, cukor, vodu, upečenú zeleninu a necháme krátko povariť, aby sa chute premiešali. Zeleninu potom zmiešame s uvarenými cestovinami. Podávame ozdobené posekanou bazalkou.
Vytlačiť recept (PDF)
Paradajkový pretlak 200 g
300 g
Cuketa
200 g
Baklažán
200 g
Paprika červená
200 g
Cesnak
2 g
Bazalka čerstvá
3 g
Olivový olej
25 g
Pitná voda nesýtená
100 g
Cukor kryštál
5 g
Mleté čierne korenie
2 g
Rozmarín
2 g
Kukuričné cestoviny - vretena 500 g
250 g