Kategórie receptov
Hruškový šalát
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
40 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Olúpané a jadrovníkov zbavené hrušky nakrájame na plátky, umyté guľky hrozna nakrájame na polovice, nárez na rezančeky. Misu vyložíme umytými a odkvapkanými listami hlávkového šalátu, pridáme všetko ostatné, zalejeme zálievkou z citrónovej šťavy, soli, čierneho korenia a oleja. Nakoniec pridáme ríbezle a šalát premiešame.
Vytlačiť recept (PDF)
Sendvičový nárez Váhala
100 g
Šalát hlávkový
100 g
Citróny
40 g
Hrušky zelené
400 g
Hrozno biele
400 g
Olivový olej
20 g
Mleté čierne korenie
2 g
Ríbezle
40 g