Kategórie receptov
Luxus z Jadranu
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
22 g
Čas prípravy
15 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Uhorky olúpeme a nakrájame na kocky. Cibuľku nakrájame najemno, pridáme fazuľu, nakrájané cherry paradajky a sardinky. Jemne premiešame a polejeme pripraveným dresingom z jablčného octu a olivového oleja. Ochutíme soľou a korením. Na tanieri dozdobíme rukolou a podávame.
Vytlačiť recept (PDF)
Cibuľa voľná
100 g
Uhorka hadovka
100 g
Paradajky
100 g
Rukola praná
120 g
Mleté čierne korenie
2 g
Provensálske byliny
3 g
Ocot Balsamico
15 g
Sardinky v slnečnicovom oleji
240 g
Jedlá soľ
3 g