Kategórie receptov
Paradajkový šalát s cícerom
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
53 g
Čas prípravy
50 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Cícer cez noc namočíme do vody. Vodu potom vylejeme a cícer uvaríme v novej vode domäkka cca 60 minút. Medzitým si nakrájame paradajky na kocky, syr nakrájaný na kocky a zmiešame s cícerom. Cesnak olúpeme a prelisujeme do bieleho jogurtu, pridáme bazalku a oregano. Osolíme, okoreníme a všetky ingrediencie zmiešame dohromady.
Vytlačiť recept (PDF)
Fitaki syr balkánskeho typu 500 g
100 g
Zorba smotanový jogurt biely 1 kg
500 g
Paradajky
500 g
Cesnak
20 g
Bazalka čerstvá
4 g
Mleté čierne korenie
3 g
Oregáno drvené
4 g
Cícer
265 g