Kategórie receptov
Quinoa šalát s tuniakom, olivami a cherry paradajkami
Počet ingrediencií
8
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
31 g
Čas prípravy
15 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Dostatočné množstvo vody so štipkou soli priveďte do varu, pridajte quinou a varte 10 minút na strednom plameni. Odstavte na 5 minút, sceďte, prepláchnite studenou vodou a nechajte odkvapkať.
Nakrájané cherry paradajky, čiernych olivy, papriky zmiešajte spolu s tuniakom a studenou quinoou. Ochuťte extra panenským olivovým olejom, octom (vinného) a soľou. Dobre premiešajte a podávajte.
Paprika zelená
100 g
Paradajky
320 g
Olivový olej
50 g
Olivy zelené
60 g
Tuniak v olivovom oleji 240 g (3x80 g)
160 g
Ocot Balsamico
15 g
Quinoa biela
160 g