Kategórie receptov
Šalát s granátovým jablkom
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
11 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Granátky z jablka vyklepneme a premyjeme vodou. Dáme do misy a trošku posolíme. Do misy pridáme na kocky nakrájaný syr feta, pomaranč nakrájaný na polmesiačiky, posypeme lyžicou provensálskeho korenia, pokvapkáme olejom, premiešame. Pridáme na polkolieska nakrájanú cibuľu a vlašské orechy, okoreníme. Znovu jemne premiešame. Servírujeme pokvapkané olivovým olejom.
Vytlačiť recept (PDF)
Balsýr 200 g
50 g
Cibuľa voľná
40 g
Pomaranče
50 g
Granátové jablko
30 g
Olivový olej
10 g
Vlašské orechy jadrá
20 g
Mleté čierne korenie
2 g
Provensálske byliny
5 g