Kategórie receptov
Šalát z bielej reďkovky, jabĺk a ľaodvého šalátu
Počet ingrediencií
7
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
13 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Na šalát: 1 zelené kyslé jablko, polovica dlhej bielej reďkovky, ľadový šalát (asi polovica). Všetky druhy zeleniny nakrájame na drobno (napríklad na tenké pásiky, alebo malé kúsky), premiešame. Zalejeme zálievkou.
Na zálievku: 4 PL olivového oleja, šťava z polovice citróna, 1 ČL dižónskej horčice, 1 ČL medu a trochu vody.
Vytlačiť recept (PDF)Horčica francúzska 450 g
6 g
Reďkovky
100 g
Šalát hlávkový
100 g
Citróny
25 g
Jablká červená
80 g
Olivový olej
50 g