Kategórie receptov
Šunkový šalát s hráškom
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
13 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Šunkový salám a kyslú uhorku nakrájame na kocky, zmiešame s cibuľou nakrájanou nadrobno a sterilizovaným hráškom, ktorý scedíme. Prilejeme biely jogurt a vmiešame horčicu. Osolíme a okoreníme, pridáme bylinkové korenie, môžeme dochutiť citrónovou šťavou.
Vytlačiť recept (PDF)
Horčica plnotučná 450 g
10 g
Hustopečská pečeňovka
50 g
Cibuľa voľná
60 g
Citróny
10 g
Mleté čierne korenie
1 g
Kyslé uhorky
40 g
Sterilizovaný hrášok
150 g
Provensálske byliny
2 g
Jedlá soľ
2 g