Kategórie receptov
Trojfarebný fazuľový šalát
Počet ingrediencií
11
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
33 g
Čas prípravy
25 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Ryžu varte v dostatočnom množstve osolenej vody. Varte 20 minút, sceďte, opláchnite studenou vodou a nechajte odkvapkať. Papriky nakrájajte na tenké paličky a cibuľu na plátky. Ančovičky (8 ks) a paradajku (olúpanú) nakrájajte na malé kocky. Všetky ingrediencie dobre premiešajte, osoľte a dochuťte olivovým olejom a (sherry) octom. Môžete pridať nakrájanou petržlen.
Vytlačiť recept (PDF)
AT Jazmínová ryža 1 000 g
200 g
Cibuľa voľná
30 g
Paprika červená
80 g
Paprika zelená
80 g
Paradajky
100 g
Olivový olej
10 g
Petržlenová vňať
4 g
Fazuľa biela
200 g
Ocot Balsamico
5 g
Sardelová pasta
20 g