Kategórie receptov
Tuniakový šalát so sardinkovým krémom
Počet ingrediencií
13
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
9 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Príprava sardinkového krému: Rozmixujeme sardinky, tavený syr, vodu, pridáme trochu oleja, aby sme dosiahli lahodný krém jemnej textúry. Dáme vychladiť do chladničky. Na tanier dáme niekoľko lyžíc sardinkového krému, poukladáme zeleninu, olivy, uvarené vajíčka a nakoniec tuniaka Calvo. Osolíme, ozdobíme nakrájanou cibuľkou a podávame.
Vytlačiť recept (PDF)
Roztierateľný tavený syr 100 g
80 g
Paradajky
60 g
Pažítka
5 g
Cibuľka jarná
20 g
Olivový olej
10 g
Olivy zelené
30 g
Vlašské orechy jadrá
40 g
Pitná voda nesýtená
80 g
Vajcia
100 g
Špenátové listy
200 g
Tuniak v olivovom oleji 240 g (3x80 g)
80 g
Sardinky v slnečnicovom oleji
120 g